ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο ανταγωνισμός Ελλάδας-Τουρκίας και το «ενδιαφέρον» των μεγάλων δυνάμεων για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος.
Υπάρχει όμως και η άλλη. Είναι το κοινό συμφέρον των λαών της περιοχής και του πλανήτη για σταμάτημα των εξορύξεων και αποτροπή μιας πολεμικής ανάφλεξης στην Ανατολική Μεσόγειο για τον έλεγχο των κοιτασμάτων.
Με αφορμή την επέτειο της κρίσης των Ιμίων σας προσκαλούμε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου των περιβαλλοντικών συλλογικοτήτων Τουρκίας-Ελλάδας-Κύπρου που συμμετέχουν στην κοινή πρωτοβουλία «Μας σκάβουν τον λάκκο – Kazma Birak – Don’t Dig».
Τρίτη 26/1/21 ώρα 11:00-12:00
Τη συνέντευξη Τύπου θα συντονίσει η Ecehan Balta.
Θα μιλήσουν:
1. Onur Yilmaz, Τουρκία
2. Εμμανουέλα Τερζοπούλου, Ελλάδα
3. Murat Kanatlı και Μυρτώ Σκουρουπάθη, Κύπρος
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Όσοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και να θέσουν ερωτήσεις μπορούν να στείλουν email στο noextractionsnowar@gmail.com με το όνομα τους και το μέσο που εκπροσωπούν μέχρι τη Δευτέρα 25/1 στις 21:00 και θα τους αποσταλεί σύνδεσμος για να συμμετέχουν. Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω της σελίδας στο facebook (Μας σκάβουν το λάκκο-https://www.facebook.com/noextractionsnowar ). Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά όλων των ομιλιών.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο noextractionsnowar@gmail.com και στα τηλέφωνα 6940276565, 6946413210, 6932714175, 6973236595

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top