ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ VIC

Παρέμβαση της Πρωτοβουλίας Κρήτης ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων στην συναυλία των Villagers of Ioannina City στο Ηράκλειο:

Το Σάββατο 22 Φλεβάρη, μέλη της πρωτοβουλίας από τον συντονισμό Ηρακλείου πραγματοποίησαν ενημερωτική παρέμβαση στην συναυλία των Villagers of Ioannina City/VIC στο Cine Studio στη Ν. Αλικαρνασσό.

Μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για το ζήτημα των εξορύξεων στην Κρήτη στην είσοδο του χώρου της συναυλίας και στην συνέχεια μέλη της πρωτοβουλίας - κατόπιν συνεννόησης με το συγκρότημα των VIC- ανέβηκαν στην σκηνή με ένα πανό και διάβασαν κείμενο από το μικρόφωνο.

Ευχαριστούμε πολύ τους Villagers of Ioannina City που αποδέχτηκαν την πρόταση μας γι' αυτήν την μικρή αλλά πολύ ουσιαστική παρέμβαση στην συναυλία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο που ήρθε στην συναυλία για την υπομονή του και την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε κατά την διάρκεια της δράσης.

Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά την προσπάθεια για ενημέρωση των ανθρώπων του νησιού μας, πάνω στο ζήτημα των εξορύξεων υδρογονανθράκων και των καταστροφικών επιπτώσεων που θα έχουν στο περιβάλλον και την τοπική οικονομία.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top