Παρέμβαση στο Περιφερειακό συμβούλιο στην Κέρκυρα

Σήμερα διαμαρτυρηθήκαμε ειρηνικά στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Π.Ι.Ν. και ζητήσαμε να διαβάσουμε μία εισήγηση με κάποια αιτήματα για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τα θέματα που μας κινητοποιούν.

Όπως φαίνεται αποτελούμε τρομακτική παρουσία και για αυτό οι πολλοί παριστάμενοι αστυνομικοί δε μας άφηναν να μπούμε στην αίθουσα στην αρχή. Έπειτα μας άφησαν, αφού υποστηρίξαμε πως είναι δικαίωμά μας και επενέβησαν περιφερειακοί σύμβουλοι για να μας επιτραπεί η είσοδος (αυτονόητο δικαίωμα), αλλά ο πρόεδρος του Π.Σ. κ. Μουζακίτης δε μας άφησε να διαβάσουμε το κείμενο που είχαμε ετοιμάσει. Αποφάσισε να το διαβάσει ο ίδιος. Δεν τα πήγε άσχημα, αν και μας παρέλειψε τα τελευταία κομμάτια. Την επόμενη φορά ελπίζουμε ακόμα καλύτερα...
Είχαμε και ένα τρομακτικό-τρομοκρατικό πανό με έναν γλάρο, το οποίο δεν πέρασε από τον έλεγχο. Δεν πειράζει όμως. Εμείς γελάμε με τέτοια καμώματα!

Γράψαμε 'Όχι στις εξορύξεις' πάνω σε τρομακτικά φύλλα χαρτί και στο τέλος βγάλαμε και μία ωραία φωτογραφία με το πανό.
Έτσι θα το διασκεδάσουμε πολλές φορές στην πορεία που έχουμε ξεκινήσει προς την ανατροπή των σχεδίων. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top